0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 EUR

Pomoč pri nakupu

1. korak

Izberete željeni izdelek,  označite vsa obvezna polja (velikost, barva) in s puščico povečate količino v kolikor želite več kot 1 kos istega izdelka. S klikom na zeleno pasico 'Dodaj v košarico' izdelek vložite v nakupovalno košarico.

2. korak

S klikom na 'x' lahko še urejate vsebino košarice. Izberete način dostave. Osebni prevzem je možen v katerikolo trgovini v maloprodajni mreži podjetja Velo. Kraj trgovine vpišete v razdelek 'komentar naročnika'. Izberete še željeni način plačila.

3. korak

Izpolnite osebne podatke za dostavo in potrdite nakup. Lahko opravite enkraten nakup brez registracije. Nakup z registracijo opravite hitreje saj so vsi vaši podatki za dostavo že shranjeni. Pred končno potrditvijo  in zaključkom nakupa se lahko s klikom na puščico (skrajno levo zgoraj) vrnete v katerokoli fazo nakupa, popravljate količino oziroma prekinete nakup.

4. korak

Dobite povzetek naročila, ki predstavlja potrditev in sprejem  naročila v obdelavo. Blago, naročeno do 12. ure je običajno odpremljeno še isti dan.

Preklic naročila

Če ste si po oddanem naročilu premislili, to čimprej sporočite na e-naslov: info@velo.si.

Vsa dokumentacija v zvezi z naročilom se shranjuje v elektronski obliki in je na zahtevo kadarkoli dostopna kupcu.

Hvala na nakup, se priporočamo !

Naročite se na e-novice

Prijavite se v naš seznam naročnikov naših e-novic. Tako boste seznanjeni z novostmi o akcijah in izdelkih.

* Strinjam se s prejemanjem email sporočil
Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje VELO d.d. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@velo.si
Copyright © 2018 - 2021 VELO d.d., vse pravice pridržane.