0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 EUR

Možnosti plačila

MOŽNOSTI PLAČILA V POSLOVALNICAH VELO

Sprejemamo plačila z gotovino.

 

Brezgotovinsko poslovanje
V prodajalnah Velo sprejemamo plačilne kartice BA, Maestro, Visa, Karanta,  MasterCard, Dinners. Plačila sprejemamo tudi z aplikacijo in kartico mBills ter z GoCrypto.

 

Nakup na obroke:
- s kreditnimi karticami MasterCard, Visa in  Karanta,
- plačilna in kreditna kartica Diners, nakup na do 12 obrokov, najmanjši znesek obroka je 50€,
- kreditna kartica izdajatelja NLB – 'Nakupi na obroke*',
- plačilo s hitrim kreditom Summit Leasing 1stavno, (Več informacij o 1stavno)
- kredit NLB – brezobrestno financiranje (Kredit si kupec na banki uredi sam)
- obročno odplačevanje v sistemu LeanPay, Več informacij o Leanpay / Splošni pogoji Leanpay


* Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega vašega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.

 

S plačilnimi karticami ostalih izdajateljev obročne prodaje NI !

 

MOŽNOSTI PLAČILA V SPLETNI PRODAJALNI VELO.SI

- po povzetju blaga z gotovino ali kartico. V tem primeru se naročeno blago plača dostavljalcu ob prevzemu (Pošta Slovenije). Strošek nakazila znaša 1,20 €.
- s kartico Visa, Mastercard, Diners,
- po predračunu (UPN bančno nakazilo), po oddanem naročilu boste na e-mail prejeli avtomatsko generiran, izpolnjen UPN nalog,
- pri osebnem prevzemu naročila v prodajalnah Velo, so možnosti plačila enaki kot pri drugih nakupih v naših poslovalnicah.

 

CENE
Redne cene označujejo cene, ki veljajo v trgovini Velocenter. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub prizadevanjem, da bi zagotovili kar se da ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. S potrditvijo spletnega naročila se kupec zavezuje k plačilu.

 

Oktober 2021

 

Naročite se na e-novice

Prijavite se v naš seznam naročnikov naših e-novic. Tako boste seznanjeni z novostmi o akcijah in izdelkih.

* Strinjam se s prejemanjem email sporočil
Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje VELO d.d. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@velo.si
Copyright © 2018 - 2021 VELO d.d., vse pravice pridržane.