image
FITNES
FITNES

Fitnes vaje nam ponujajo zabaven in učinkovit način za vzpostavitev ali ohranjanje telesne pripravljenosti, še zlasti v zimskem času. Dejstvo je, da redna fizična aktivnost, četudi manj intenzivna, znižuje možnost pojava mnogih bolezni, med drugim srčne bolezni, rak, visok pritisk, zmanjša pa se tudi želja po prenajedanju. Med vadbo namreč telo sprošča kemične snovi, t. i. endorfine, ki vplivajo na boljše razpoloženje in tudi zmanjšajo željo po hrani. Telo se napolni s kisikom, zato smo videti privlačnejši in polni energije. Že sama vadba vpliva na znižanje telesne teže; nizkokalorična prehrana in fitnes prehrana pa lahko še dodatno prispevata k vidnejšim učinkom.

 

fitnes, fitnes oprema, fitnes naprave, fitnes prehrana, fitnes center, športna prehrana

Da bi se izognili bolečinam v mišicah in poškodbam, se je treba pred vadbo dobro ogreti. Za posameznike, ki so šele pred kratkim začeli z redno vadbo, je dobro, da pazijo na postopno zviševanje intenzivnosti vaj, da ne bi prišlo do poškodb.


fitnes, fitnes oprema, fitnes naprave, fitnes prehrana, fitnes center, športna prehrana

 
Če nimate veliko časa in vam ni do vadbe, ki jo ponuja prenatrpan fitnes center, ali vam ni do tega, da bi čakali, kdaj bo prosta naslednja fitnes naprava, za to pa bi plačevali še članarino, je naša fitnes oprema namenjena prav vam. Vsak bo našel nekaj zase. Sobno kolo z merilcem srčnega utripa, porabo kalorij, štoparico in ostalimi funkcijami je izvrsten nadomestek za kolesarje ali za tiste, ki želijo uravnavati telesno težo. Eliptični trenažer poskrbi za krepitev mišic celotnega telesa. Večnamensko orodje in različne klopi pa so namenjene športnikom, ki vadijo z utežmi. V ponudbi seveda ne manjkajo tekalna steza, drogovi, plošče, utežne ročke, blazine, kolebnice, trampolini, fitnes žoge ...Zdaj se ne morete več izgovarjati, da imate premalo časa, saj vam vsaka naša fitnes naprava omogoča, da vadite v svojem domačem okolju – kadar koli vam to najbolj ustreza. Ob tem se lahko prepustite spodbudnemu ritmu svoje najljubše glasbe ali pa vadite v tišini. Izbira je vaša.
 
fitnes, fitnes oprema, fitnes naprave, fitnes prehrana, fitnes center, športna prehrana
Želite zvišati kakovost svojega življenja? Nikoli ni prepozno. Vse niti so v vaših rokah.
 
Poleg fitnes naprav in opreme je pomembna tudi pravilna in uravnotežena športna prehrana. A tiste, ki težijo k zmanjševanjo telesna teže obstajajo napitki z nizko vsebnostjo maščob in sladkorjev. Za rekreativce in vrhunske športnike so primerni napitki in energijske ploščice z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov in sladkorjev, ki dajejo energijo med napornimi treningi in tekmovanji. Po telesni vadbi, ko je telo utrujeno, pa si z napitni za regeneracijo hitreje opomoremo.

 
Za artikle, ki so obljavljeni na spletni strani se ne obvezujemo, da so dejansko na zalogi !
 
 
 
 
 
fitnes uteži, seti uteži, uteži za roke, uteži za noge
 
 


Velo d.o.o. © 2009 Vse pravice pridržane. Izdelava in vzdrževanje Spletni donos d.o.o. WSI