image
FITNES

KOLESARSTVO


 

 
kolesa, kolesarstvo
 
V podjetju VELO tržimo blagovne znamke koles Wheeler, Fuji, HARO, SE BIKES in Douglas.
Blagovne znamke WHEELER, FUJI, HARO in SE BIKES ponujajo kolesa srednjega in visokega cenovnega razreda. Kolesa Haro in SE BIKES so znana predvsem po BMX kolesih in so vodilna v BMX razredu. Blagovna znamka Douglas ponuja kolesa nižjega cenovnega razreda za vsakdanjo rekreativno rabo in manj zahtevne kolesarje.

kolesa, kolesarstvo več o kolesih

kolesarska oprema
Velika izbira kolesarske opreme: čelade Cratoni, Mango in Polisport, oblačila Endura in Bycycle line, kolesarski čevlji Diadora, očala Salice, Merilci srčnega utripa Sigma, števci Sigma, Velomann, tlačilke, otroški sedeži, trenažerji in še veliko več. Vse to v naših trgovinah.
 
 
kolesarski deli
 
V podjetju VELO vam nudimo tudi vse kolesarske dele za kolesa blagovne znamke WHEELER, FUJI, HARO, SE BIKES in DOUGLAS, kot tudi kolesarske dele za starejša kolesa in kolesa drugih blagovnih znamk.
kolesarski dodatki
 
Kolesarski dodatki spadajo v skupino kolesarskih delov in opreme. Med dodatke lahko štejemo veliko artiklov, ki jih najdete v naši ponudbi. Našteli bi samo nekaj dodatkov: otroške zastavice, kolesarske kljucavnice, merilci srcnega utripa, kolesarski števci, športna kolesarska ocala, nahrbtniki, orodje…
 
Za artikle, ki so obljavljeni na spletni strani se ne obvezujemo, da so dejansko na zalogi !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Velo d.o.o. © 2009 Vse pravice pridržane. Izdelava in vzdrževanje Spletni donos d.o.o. WSI