image
FITNES
Rolerji FILA so ena izmed treh vodilnih blagovnih znamk v svetovnem merilu. Njihovi proizvodi ergonomsko oblikovani, udobni in tehnicno dovršeni. Filini razvojniki selahko pohvalijo z razlicnimi patenti.
Sistem podvozja z vpetjem štirih 100 mm koles in nespremenjeno stojno višino (101mm) glede na staro 5 x 84 mm podvozje,ter 195 mm razdaljo med pritrditvenimi vijaki je postal standard za tekmovalce pri hitrostnem rolanju. PATENTIRANO!
Velik korak naprej je tudiActive Steering Tehnologija ali Carving podvozje. Prednost tega sistema je v tem, da združuje hitrost (velika kolesa, do 90 mm), ter enostavno in hitro spreminjanje smeri – zavijanje. Pred tem je bilo zavijanje z velikimi kolesi težko in naporno opravilo. Iznajdbo Active Steering podvozja lahko primerjamo z uvedbo karving konstrukcije pri smuceh. PATENTIRANO!
WOW - Women on Wheels. FILA je oblikovala linijo rolerjev namenjenoženskam, ki zahtevajo udobje in lep izgled izdelka. Za sezono 2008 so že tako lepo oblikovane rolerje dodatno ozaljšali s kristali Swarovski – model EVE PRO 8.
Cevlji iz serije PRIMO so izdelani v SOFT WEAR tehnologiji, ker pomeni udobnejši, ožji in lažji cevelj. Rolerji iz serije PRIMO so namenjeni široki populaciji rekreativcev, od zacetnikov pa do športnikov.
Otroški rolerji navdušujejo s preprostim a natancnim X-ONE sistemom nastavljanja velikosti cevlja. S potegom in vrtenjem rocice, ki se nahaja pod peto cevlja lahko z milimetrsko natancnostjo dolocimo dolžino cevlja. Med nastavljanjem rolerjev ni potrebno sneti. PATENTIRANO!
Posebnost športnih rolerjev so tudi Lenticular kolesa. To so kolesa s polnimi stranicami, ki izboljšijejo aerodinamiko in preprecujejo nastajanje turbulenc pri zelo hitri vožnji.
Pri otroških rolerjih iz serije X-ONE je velikost koles prilagojena velikosti cevlja. Tako so vgrajena 72mm/82A kolesa pri najmanjših velikostih, 74 mm/82A pri srednjih in 76mm/81A pri najvecjih velikostih.
Poskrbljeno je tudi za zašcito, saj Fila proizvaja šcitnike za zapestje, komolce in kolena v razlicnih velikostih. Šcitniki so oblikovani posebej za moške - FITNESS, ženske - WOW in otroke – JUNIOR.
Poleg tega lahko nadomestite obrabljena kolesa in ležaje z originalnimi deli FILA. Na zalogi so tako klasicna kot tudi LENTICULAR kolesa v razlicnih velikostih: 72mm/82A, 76mm/82A, 80mm/82A, 84mm/83A, 90mm/83A, 100mm/84A.
 
Za artikle, ki so obljavljeni na spletni strani se ne obvezujemo, da so dejansko na zalogi !
 


Velo d.o.o. © 2009 Vse pravice pridržane. Izdelava in vzdrževanje Spletni donos d.o.o. WSI