image


KOLESA WHEELER - PREDNOSTI

Kolesa Wheeler se od drugih koles razlikujejo po dizajnu. Njihovi najmočnejši argumenti pa so nedvomno skriti pod barvo. V letu 2008 so inženirji podjetja WHEELER in vodje produkcije svoje delo usmerili k izpolnitvi zahtev kolesarjev in terena po katerem se ti vozijo. Začeli so pri sami izbiri materialov (karbon in visoko kvalitetni aluminij), ki jih uporabljajo za izdelavo okvirjev. Nadaljevali so z izbiro detajlov, ki v kolo niso vdelani samo zaradi izgleda, ampak se z njimi med drugim uravnavata hod kolesa in višina sedeža. S pomočjo posebne (nadaljevalne) sedežne cevi lahko sedež spustimo povsem do konca. Ročno izdelana (hydraforming) aluminijasta ogrodja pa združujejo nižjo cev s privlačnim videzom.

Prodajalec Wheeler koles vam lahko z dobro izbiro posebnih značilnosti pomaga najti vaše sanjsko kolo. To se popolnoma prilagaja vam in vašemu stilu vožnje - po stezah ali čez drn in strm.

Wheeler

Proizvajalec koles Wheeler ima lasten raziskovalni center, ki ustvarja inovativne rešitve kot so R.A.M.P. – sistem vzmetenja s točko virtualnega središča. Proizvajalec jamči za visok standard funkcionalnosti, varnosti in udobja. Wheeler okvirji niso zgolj naključno združene komponente, pač pa so hrbtenica, ki združuje komponente kolesa in osebo v harmonično enoto.
 
Gorska kolesa so postala najbolj inovativni produkt v vsej kolesarski industriji. Večina kolesarjev pa se še vedno vozi po asfaltiranih cestah ali kolesarskih poteh. Wheeler cestna kolesa predstavljajo izvleček aerodinamike, zmogljivosti in hitrosti. Večini njihovih uporabnikov je glavni cilj vožnja kolesa po tlakovanih cestah, doživetje mirne in tihe vožnje po naravi, z intenzivnostjo odkrivati nove kraje, pri tem uživati z vsemi čuti in izboljšati svojo kondicijo. Tej filozofiji sledi Wheeler.

Kolesa Wheeler so pravi odgovor za vse kolesarje, ki želijo uživati v vožnji. Primerna so za popoldansko kolesarjenje, občasno kolesarjenje in za kolesarje, ki se s kolesom vozijo vsak dan. Vsak kolesar lahko najde kolo, ki popolnoma ustreza njegovim potrebam in mu hkrati popolnoma ne izprazni denarnice.

Wheeler kolo Wheeler kolesa katalog izdelkov

Wheeler

Ko se pri Wheeler kolesih odločajo za komponente koles, se vedno zanašajo na svoje izkušnje in na informacije, ki jih dobijo od tekmovalcev. Pomembno vlogo pa odigrajo tudi najboljše svetovne znamke. Njihove inovativne izdelke izberejo po specifičnih potrebah vsakega modela. Tako vse Wheeler komponente delujejo v popolnem sožitju in v skladu z namenom uporabe posameznega modela kolesa.

Pri tehnologiji vilic in amortizerjev je Wheeler neprestano vpeljeval inovacije. Danes za kolesarja ni dovolj samo nastavitev trdnosti vilic, ampak fino nastavljanje karakteristik vzmetenja s pomočjo enostavnih regulatorjev. Možnosti nastavljanja vzmetenja in zaklepanje le tega s pomočjo stikala je na voljo tudi pri cenovno ugodnejši kolesih Wheeler. Na kolesih Wheeler je oprema samo od priznanih proizvajalcev - Marzocchi, RockShox, Fox Shox in DT Swiss. Enako pa velja tudi za druge komponente kolesa. Wheeler sodeluje samo z najboljšimi proizvajalci - SRAM, Shimano, Maguro in Avid.
Vsa športna gorska kolesa Wheeler so opremljena z disk zavorami, ki vključuje velik rotor na sprednjem kolesu. Prestavnim ročkam Wheeler namenja posebno pozornost. Prestavne ročke proizvajalca Shimano – DualControl - se ne nahajajo le na tekmovalnih kolesih, pač pa tudi na cenovno ugodnejših kolesih. Na kolesih, ki se uporabljajo na bolj zahtevnem, hribovitem terenu, boste našli Shimanove radikalno spremenjene prestavne ročke ''Rapidfire'' ali SRAMove ''Triggershifters'', ki so zelo enostavne za uporabo.
Za najbolj priljubljene modele ponuja Wheeler veliko izbiro ekskluzivnih DT Swiss delov - lahke blažilnike, polna sprednja in zadnja kolesa. Lepo oblikovana pedala proizvajalca Ritchey so znana po nizki teži, zanesljivosti in funkcionalnosti. Proizvajalec FSA k Wheeler kolesom običajno prispeva toporišča, opore sedežev in krmila. Obroči so zasnovani tako, da zdržijo dlje kot le eno sezono. Te komponente predstavljajo največje prioritete pri Wheeler kolesih. Izbira najboljših komponent omogoči, da lahko uporabnik resnično uživa v vožnji.

Velo d.o.o. © 2009 Vse pravice pridržane. Izdelava in vzdrževanje Spletni donos d.o.o. WSI