image

KoleKOLESARSKA OPREMA

Kolesarska oprema - potrebujete opremo za kolo? Podjetje Velo d.d. vam nudi opremo za kolesa in kolesarjenje. Vse kar potrebuje kolesar začetnik ali izkušen kolesarski profesionalec: kolesarske čelade, kolesarska oblačila, kolesarski čevlji in drugo. Poglejte si našo ponudbo.

Kolesarske čelade (CRATONI, MANGO, POLISPORT)

ROAD - Vrhunske tekmovalne čelade za cestne kolesarje z izjemno kvalitetno školjko. Ojačitev s karbonom - Carbon Wings in mrežo v notranjosti EPS školjke - Impact Carcass in Soft Shock struktura omogočata maksimalno zaščito glave. Za odlično nastavljanje in oprijem glave poskrbi Orbit Micro Fit sistem. 28 odprtin omogoča odlično prezračevanje.

MTB Vrhunske tekmovalne čelade za gorske kolesarje z izjemno kvalitetno školjko. Ojačitev s karbonom - Carbon Wings in mrežo v notranjosti EPS školjke - Impact Carcass in Soft Shock struktura omogočata maksimalno zaščito glave. Za odlično nastavljanje in oprijem glave poskrbi Orbit Micro Fit sistem. 28 odprtin omogoča odlično prezračevanje.

MTB - Čelade za All Mountain in Freeride. Sveža oblika in možnost pritrditve kamere (objektiva) bo pritegnila predvsem mlajše kolesarje. Za odlično nastavljanje in oprijem glave poskrbi Orbit Micro Fit sistem. Soft Shock zgradba školjke dobro absorbira sile pri padcih.

MTB - Tekmovalne "full face" čelade s školjko iz kompozita ogljikovih (karbonskih) in steklenih vlaken. Kvalitetna zgradba, dobro prezračevanje, nizka teža in odstranljivo oblazinjenje bodo prepričali še tako zahtevnega kolesarja.

MTB - Mladinske čelade s ščitnikom obraza za bolj agresivno vožnjo. Ščitnik je odstranljiv, oblazinjenje je pralno. Nizka teža - 510 g.

SPORT - Čelade z odličnimi ocenami iz strokovnih revij. Odlikujejo jih Soft Shock zgradba školjke, Orbit Micro Fit sistem nastavljanja velikosti, odlično prezračevanje pa zagotavlja kar 21 odprtin. Čelada ima vgrajeno mrežico proti mrčesu.

SPORT - Lahke športne čelade - 255 g. Inmold konstrukcija školjke in kar 21 prezračevalnih odprtin nudijo obilo varnosti in udobja pri vožnji.

OTROŠKE - čelade v Inmold izvedbi z mrežico proti mrčesu. Od velikosti S - 47 cm naprej so primerne tudi za otroke, ki jih starši vozijo v otroških sedežih. Čelade imajo vgrajeno tudi zadnja luč s tremi načini delovanja.

VARNOST & ZABAVA – Čelade z vgrajenim Surround sistem zvočnikov za poslušanje glasbe. Mogoč priklop na večino MP3 in CD predvajalnikov. Odstranljivo in pralno oblazinjenje. Teža 500 g. 11 prezračevalnih odprtin. Ustreza CE1078 standardu.bmx kolesa

 

Kolesarska oblačila BICYCLE LINE, ENDURA (oblačila, rokavice, bandane, nogavice, rokavčki in nogavički)

ŽENSKA KONFEKCIJA - Mikrovlakna z dodanim elastanom za odlično prileganje telesu. Material, ki prepušča paro in ga ni potrebno likati. Nov revolucionaren material, ki nadgrajuje mikrovlakna Meryl. Hitro sušeč, kompakten in zelo elastičen. Tekstil je prilagojen za uporabo mp3 predvajalnika. Všiti materiali, ki odbijajo svetlobo – za boljšo vidljivost in varnost v prometu. Izredno kvalitetna oblačila, ki imajo inovativno zasnovo in vrhunske tehnološke značilnosti. Rokavice so sestavljene iz zgornjega dela (Iskara, neopren, frotir) in spodnjega dela (Digital Carbon vlakna, Airvent, Bio gel). Nogavice MTB in ROAD – lahke in zračne nogavice s SILVERFRESH tehnologijo. SILVERFRESH preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav, uničuje bakterije in skrbi za prijetno počutje. SECOND SKIN - izvrstno prileganje in dodatno oblazinjenje na peti in prstih. Nogavici oblikovani asimetrično – za levo in desno nogo.Extreeme nogavice so zelo tanke nogavice, namenjene ekstremnim obremenitvam. Coolmax® skrbi za uravnavanje temperature in suhe noge. Zgornji del je iz zračne in mrežaste tkanine za učinkovito zračenje. Predel pri prstih in na peti je ojačan s tkanino iz Kevlarja, ki je izjemno odporna na obrabo in trganje. Srednji del podplata odločno oprime nogo in preprečuje drsenje nogavice. Nogavički in rokavčki iz blaga z zadovoljivim zračenjem in lahkim vzdrževanjem. Struktura tkanja preprečuje dostop vetra. Namenjeno za hladnejše dni.

MOŠKA KONFEKCIJA – blago iz poliestrskih mikro vlaken je tkano po posebnem vzorcu, ki zagotavlja hitro vpijanje vlage s telesa in prenos na zunanjo stran oblačila. Oblačila sestavljena iz Speed Concept materiala so mehka na otip in raztegljiva. Tekstil je prilagojen za uporabo mp3 predvajalnika. Všiti materiali odbijajo svetlobo – za boljšo vidljivost in varnost v prometu. Izredno kvalitetna oblačila, ki imajo inovativno zasnovo in vrhunske tehnološke značilnosti. Rokavice so sestavljene iz zgornjega dela (Iskara, neopren, frotir) in spodnjega dela (Digital Carbon vlakna, Airvent, Bio gel). Nogavice MTB in ROAD – lahke in zračne nogavice s SILVERFRESH tehnologijo. SILVERFRESH preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav, uničuje bakterije in skrbi za prijetno počutje. SECOND SKIN - izvrstno prileganje in dodatno oblazinjenje na peti in prstih. Nogavici oblikovani asimetrično – za levo in desno nogo. Extreeme nogavice so zelo tanke nogavice, namenjene ekstremnim obremenitvam. Coolmax® skrbi za uravnavanje temperature in suhe noge. Zgornji del je iz zračne in mrežaste tkanine za učinkovito zračenje. Predel pri prstih in na peti je ojačan s tkanino iz Kevlarja, ki je izjemno odporna na obrabo in trganje. Srednji del podplata odločno oprime nogo in preprečuje drsenje nogavice. Nogavički in rokavčki iz blaga z zadovoljivim zračenjem in lahkim vzdrževanjem. Struktura tkanja preprečuje dostop vetra. Namenjeno za hladnejše dni.

OTROŠKA KONFEKCIJA - blago iz umetnih vlaken (100% poliester). Struktura v obliki čebeljega satja omogoča potrebno elastičnost in odpornost materiala ter dobro zračenje. Všiti materiali odbijajo svetlobo – za boljšo vidljivost in varnost v prometu. Oblačila z tehničnim napredkom in klasičnim Bicycle Line stilom. Rokavice so sestavljene iz zgornjega dela (Iskara, neopren, frotir) in spodnjega dela (Airvent, Sportgrip).
bmx kolesa  

Kolesarski čevlji DIADORA (moški, ženski)

ROAD - Kolesarski čevlji za resne cestne kolesarje s tekmovalnimi ambicijami in za tiste, ki jim celodnevne ture niso tuje. Trši karbonski podplat za optimalen prenos sile na pedala. Zapenjanje z hitro zaponko. Prezračevanje na spodnjem delu podplata in športno-cestni kolesarski čevlji za napredne rekreativce z dobrim prezračevanjem. Trši podplat za optimalen prenos sile na pedala. Zapenjanje z hitro zaponko. Prezračevanje na spodnjem delu podplata.

MTB - Kolesarski čevlji za resne gorske kolesarje s tekmovalnimi ambicijami in za tiste, ki jim celodnevne ture niso tuje. Trši podplat izdelan iz karbona za optimalen prenos sile na pedala. Zapenjanje z hitro zaponko in športni gorski kolesarski čevlji za napredne rekreativce z dobrim prezračevanjem. Trši podplat za optimalen prenos sile na pedala. Zapenjanje z hitro zaponko. Prezračevanje na spodnjem delu podplata.  bmx kolesa

 
 
Očala SALICE
 
Očala Salice so narejena iz polikarbonatnih stekel, polikarbonatnih stekel z dioptrijo, fotocrom stekel in polarizacijskih stekel.  
bmx kolesa

 
Merilci srčnega utripa SIGMA
Digitalno kodirani merilci srčnega utripa omogočajo individualne prilagoditve za vzdržljivostne in intervalne serije treningov in so novost na našem tržišču. Območje treninga je preračunano v linijah s pomočjo »IAT« (individualna aerobna meja) oz. maksimalnega srčnega utripa.bmx kolesa

Števci SIGMA, VELOMANN

Kombinacija klasičnih funkcij kolesarskega števca z nadmorsko višino, merilcem srčnega utripa in prikazano dejansko temperaturo. Enostavno upravljanje z navigacijskimi tipkami. Gorskim in turnim kolesarjem nudi hiter dostop do podatkov med samo vožnjo.
bmx kolesa

Tlačilke SKS, SAXONIA, PNEVMATIKA REJC, BETO

MTB, ROAD, TREKING in TOURING tlačilke. Nožne tlačilke, talne tlačilke, tlačilke za vzmetenje, preizkuševalci zraka, adapterji in rezervni deli.
bmx kolesa

Sedeži FIZIK, SELLE ROYAL, TITEC (ženski, moški, unisex)

Sedeži za vsak stil kolesarjenja ROAD, MTB, TREKING, ALL MOUNTAIN in FREERIDE.
bmx kolesa

Torbe, podsedežne torbice in podsedežne svetilke AGU, LÖHR, FIZIK

Otroški sedeži, nosilci koles, prikolice za otroke in tovor

Rezervni deli – vilice, dodatna oprema – blatniki, kovčki, čistila, maziva, orodje, plašči – zračnice SAVA, CONTINENTAL

Trenažerji MINOURA
 
 
Velo d.o.o. © 2009 Vse pravice pridržane. Izdelava in vzdrževanje Spletni donos d.o.o. WSI