image

KOLESA

Kolesa Wheeler, Haro, Fuji, Douglas in SE

cestna kolesa

CESTNA KOLESA

Cestna kolesa Wheeler, Fuji in Douglas za vse, ki zahtevajo najvišjo kakovost in udobje.
Cestna kolesa iz našega prodajnega programa so pravi odgovor za kolesarje, ki zahtevajo lahko, trdno in dovolj učinkovito kolo, da lahko z njim uživajo v hitri in varni vožnji. Tudi če se boste vozili po neravnih terenih in cestah, boste izkusili udobje, ki ga od cestnega kolesa ne pričakujete!
cestna kolesa
gorska kolesa

GORSKA KOLESA

Gorska kolesa Wheeler, Fuji, Douglas za adrenalinsko vožnjo po zahtevnejših terenih.

Gorska kolesa Wheeler, Fuji ali Douglas vas bodo prepričala, ko boste z močnim pritiskom na pedala začutili hiter prenos moči. Vzdržljiva in tehnološko dovršena kolesa vam bodo prinesla užitke pri razburljivem spustu ali daljšem, zahtevnejšem vzponu.

gorska kolesa

bmx kolesa

BMX KOLESA

BMX kolesa proizvajalca Haro, za nore akrobacije, ki ljudem vzamejo sapo. BMX kolesa Haro bodo navdušila vse, ki želijo prosti čas preživeti dinamično in uživajo v adrenalinu.

Kolesa Haro so lahka, vendar kljub temu izredno vzdržljiva. V podjetju Haro se zavedajo, da so končni uporabniki ključ do njihovega uspeha, zato pri proizvodnji koles upoštevajo različne zahteve in predloge ljubiteljev koles BMX in profesionalnih kolesarjev, ki že dalj časa dajejo prisegajo na njihova kolesa..

Različne barve, velikosti in sposobnosti BMX koles Haro omogočajo široko izbiro, zato bo skoraj gotovo vsak našel nekaj zase!

bmx kolesa

treking kolesa

Treking kolesa proizvajalcev Wheeler in Fuji za daljša potovanja, vožnjo po različnih terenih in vedno nova doživetja.
Treking kolesa Wheeler in Fuji so pravi odgovor za vas, če vam kolesarjenje pomeni sprostitev in zabavo. Ne glede na to, ali ste bolj športnega duha in kolesarite vsak dan, ali občasni rekreativec, ki kolesari zgolj nekaj dni na leto, boste v našem prodajnem programu našli treking kolo, ki vam ustreza glede na barvo, težo in sposobnosti.
treking kolesa

 
 
 
 

Velo d.o.o. © 2009 Vse pravice pridržane. Izdelava in vzdrževanje Spletni donos d.o.o. WSI